mr. M.J. Zennipman (Marijke Zennipman)

Marijke Zennipman heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarvoor heeft ze gestudeerd in Zwolle, aan de Windesheimacademie en haar diploma HBO-J behaald. In 1999 is Marijke Zennipman beëdigd als advocaat en sinds die tijd verbonden aan het Advocatenkantoor Weteringkade.

Marijke Zennipman voert met name een familie- en jeugdrechtpraktijk, waaronder het jeugdstrafrecht en onderwijsrecht. In 2014 heeft ze de specialisatiecursus Bijzonder Curator gevolgd aan de Universiteit Leiden. Tevens verleent zij bijstand aan studenten, bijvoorbeeld in zaken als terugvordering van studiefinanciering en in procedures tegen het verkrijgen van een negatief bindend studieadvies. Verder verleent Marijke Zennipman rechtsbijstand aan cliënten op het gebied van uitkeringen en consumentenzaken.

Praktijkgebieden: personen- en familierecht, jeugdrecht, jeugdstrafrecht, onderwijsrecht, sociaal zekerheidsrecht en consumentenrecht

Mobiel mr. M.J. Zennipman: +31 6 25 12 68 24

mr. A. Bozbey (Arzu Bozbey)

Arzu Bozbey heeft rechten gestudeerd, specialisaties staats en bestuursrecht en civiel recht, aan de Universiteit van Leiden. In 2001 is ze beëdigd als advocaat en sinds die tijd verbonden aan het Advocatenkantoor Weteringkade.

Arzu Bozbey voert een familie- en personenrechtpraktijk en bestuursrecht met specialisaties reguliere vreemdelingenrecht en sociale voorzieningenrecht. In 2015 heeft zij de specialisatiecursus Bijzonder Curator gevolgd aan de Universiteit Leiden.

Zij is maatschappelijk betrokken. Zo is zij momenteel bestuurslid van Fair Trial Watch. In het verleden is zij nabespreek advocaat bij de Haagse Wetwinkel geweest en bestuurslid van verschillende  verenigingen geweest.

Praktijkgebeiden: algemeen bestuursrecht, personen- en familierecht, sociale voorzieningenrecht en vreemdelingen recht.

Mobiel mr. A. Bozbey: +31 6 48 37 83 20