mr. M.J. Zennipman (Marijke Zennipman)

Marijke Zennipman heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarvoor heeft ze gestudeerd in Zwolle, aan de Windesheimacademie en haar diploma HBO-J en behaald. In 1999 is ze beëdigd als advocaat en sinds die tijd verbonden aan het Advocatenkantoor Weteringkade.

Marijke Zennipman voert met name een familie- en jeugdrechtpraktijk, waaronder het jeugdstrafrecht en onderwijsrecht. In 2014 heeft ze de specialisatiecursus Bijzonder Curator gevolgd aan de Universiteit Leiden. Ook verleent zij bijstand aan studenten, bijvoorbeeld in zaken als terugvordering van studiefinanciering en in procedures tegen het verkrijgen van een negatief bindend studieadvies. Verder verleent Marijke Zennipman rechtsbijstand aan cliënten op het gebied van uitkeringen en consumentenzaken.

Praktijkgebieden: personen- en familierecht, jeugdrecht, jeugdstrafrecht, onderwijsrecht, sociaal zekerheidsrecht en consumentenrecht.


mr. A. Bozbey (Arzu Bozbey)

Arzu Bozbey studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Leiden. Zij is afgestudeerd in de richtingen civiel recht en staats- en bestuursrecht. Sinds 2001 is ze actief als advocaat bij Advocatenkantoor Weteringkade. In 2004 heeft ze haar opleiding advocaat-stagiaire voltooid. Naast haar opleiding en beroep heeft ze bij diverse maatschappelijke organisaties vrijwilligerswerk verricht en verschillende bestuursfuncties vervuld. Thans is zij secretaris bij de Stichting Fair Trial Watch.

Arzu Bozbey verleent rechtsbijstand en adviseert op diverse rechtsgebieden. Zo behandelt ze bijvoorbeeld kwesties over echtscheidingen, uitkeringen, uithuisplaatsingen, verblijfsvergunningen en schuldsaneringen. Arzu Bozbey staat in haar beroep met name particulieren bij.

Praktijkgebieden: algemeen bestuursrecht, vreemdelingenrecht, sociaal zekerheidsrecht, personen- en familierecht, jeugdrecht, wet schuldsanering natuurlijke personen.